Home

Welkom op onze Bonnenverkoopsite.

Zoals u ziet is de site nog in opbouw, maar alle functies die nodig zijn voor de Bonnenverkoop werken. Opmerking: Als u geïnteresseerd bent in één van de te koop gestelde bonnen dient u zich te registreren, hoe dit in zijn werk gaat zie boven in de balk link Hoe werkt het daar staan instructies wat u moet doen en kan doen.

Hier staat ook een mededeling omtrent de afhandeling van u aankoop.

Mocht u er onverhoopt toch niet uit komen neem dan contact op met de webbeheerder.

 

 

Bonnenverkoop Pv. de Flevocourier: Gesloten.
Start : 03-12-2021 20:00 uur. Eindigt: 18-12-2021 21:00 uur.
Let op !! er volgt nog een eindverkoop in ons Clubgebouw?
Bonnenveiling Pv. de Flevocourier, Lelystad.Er heeft afgelopen 14 dagen een Bonnenverkoop op onze vereniging site gestaan welke 18/12/2021 om 21.00 uur afliep, met de bedoeling dat er zondag aan het einde van onze tentoonstelling een zaal verkoop zou plaats vinden, dit is iets anders gelopen dan geplant.(Covid maatregelen)In de ochtend tijdens het afhalen van de TT duiven zijn de bonnen alsnog aan de man gebracht met als gevolg dat de volgende bonnen:

Bon 2: H. Bisschop, Bon 4: P. Woord, Bon 5: A. Meijboom, Bon 6: B. Prasing, Bon 8: J. Nagel, Bon 9: R. Schoolenaar, Bon 11: B. Visser, Bon 12: Comb. Vermeulen&Klz, Bon 13: Comb. Helder, Bon 16: Tj. v/d Ziel, zijn overboden in de vereniging.

De andere bonnen zijn naar internet bieders gegaan.

TT Commissie.

======>Lees meer:

Bonnenverkoop Samenspelfond Flevoland: Gesloten.
Zaterdagmiddag 27/11/2021 hebben wij de Kampioenen van het Samenspelfond Flevoland gehuldigd, allen proficiat.Wij hadden zoals vaak gebruikelijk is na afloop nog een zaalverkoop van een aantal geschonken bonnen (een 13-tal) van liefhebbers uit de regio en daarbuiten. Dank hiervoor.U heeft op deze bonnen op internet een voor bieding kunnen doen op onze site Bonnenverkoop Lelystad. Wij willen de liefhebber die een bon hebben geschonken danken voor hun bijdrage. En de kopers wensen we succes met hun aankoop/aankopen.De volgende Bonnen: Bon 2: Chr. Wanrooij, Bon 7: Comb. de Graaff/Gernaat, Bon 8: Jan Grootoonk, Bon 11: Coen Brugman, Bon 12: Comb.Huigens-v/d Molen en Bon 13: Jaap Mazee zijn in de zaal overboden de ander gaan naar de internet bieder.De Commissie.

======>Lees verder

Te koop: een partij weerboeken enkele staan afgebeeld in de winkel onder diverse. Als iemand belangstelling er voor heeft, het zijn ongeveer 35 boeken. (De boeken zijn in goede conditie).
Dan kunt u contact opnemen via de mail met de webbeheerder.

======>Lees verder

Schuiven naar boven